beforeafter

Testimonial Megasporebiotic

Am ajuns la Centrul Medical Diasan la sfârșitul lunii februarie 2019.

Pe lângă problemele cu greutatea, aveam un disconfort gastric (o gastrită de reflux biliar -diagnosticată în urma unei endoscopii făcute cu câțiva ani în urmă) și o steatohepatită nonvirală (ficat gras) descoperită în 2008. Am luat constant medicamente hepatoprotectoare timp de 10 ani, dar fără rezultat. Transaminazele, în special TGP (ALAT),  rămâneau constant duble față de valoarea normală, fiind între 80 și 100U/L – valoare normală < 50U/L).

Am respectat regimul alimentar prescris de dumneavoastră, împreună cu Megasporebiotic, și am început să slăbesc treptat dar constant (pot spune că am respectat regimul în proporție de 80 -90 %), însă rezultatele au fost peste așteptări!

Am reușit să slăbesc 18 kg în 15 săptămâni, să îmi recapăt energia și să am analizele normale după doar 8 săptămâni (dupa 10000 de pastile hepatoprotetcoare precum Liv-52, Hepaid, Lagossa și altele luate timp de 10 ani).

În afara probioticului și a regimului, nu am mai luat nici o tabletă sau supliment. Greutatea de 104-105 kg pe care o aveam, era constantă în ultimii ani, chiar daca nu mâncam mult, dar nu puteam coborî sub 100 kg (slăbeam 2-3 kg și le puneam la loc).

Cand am venit prima dată aveam și o durere abdominală, fără să știu exact cauza (s-a dovedit a fi o ruptură musculară). In urma slăbirii in greutate și a tratamentului cu Megasporebiotic, nu am mai avut nici o durere sau disconfort abdominal.

Până în prezent am slăbit 25  kg și respect in continuare regimul cu intermitent fasting, nu rabd foamea ca în alte diete si nu sunt atent la cantitatea mâncării neapărat, însă consum doar alimentele prescrise de dumneavoastră în intervalul orar ales de 8h ( mananc între ora 12 și 20 zilnic, având doar 3 mese ).

Pot să spun că mi-ați schimbat viața, multe persoane care mă văd spun că sunt schimbat total (ma gândesc că în sens pozitiv, atâta vreme cât zic că parcă am întinerit cu 10-15 ani).

Mulțumesc!

vedean1
Înainte
vedean2
După

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *