“Dacă cineva te poate face bine de o problemă gastrointestinală, atunci Dr. Cătinean împreună cu echipa lui sunt acel cineva! Minunaţi! Profesionişti! Drăguţi! şi cel mai important: diagnostic corect şi tratament corspunzator, cu rezultate spectaculoase.

RECOMAND!”

“Recomand!!! Domnul doctor Adrian Cătinean este foarte dedicat în tot cea ce face, mereu disponibil să-mi răspundă atunci când am o nelămurire, iar doamna nutritionist dietetician Noemi pe lângă că este foarte pricepută ,este și foarte simpatică. Mulțumită pe deplin de rezultatele obținute în urma colaborării cu dânșii!”

„Vă văd un om foarte dedicat problemelor reale ale intestinului, v-aş asculta non-stop şi mi-aş dori să vină şi alţii din urmă, tineri, care să continue acest proiect, cu refacerea florei intestinale. Mai nou şi problemele emoţionale sunt legate tot de intestin, dar nu prea văd un interes atât de mare în această arie a medicinii din România. Bine că menţinem în top vânzările medicamentelor antidepresive şi anti-anxietate, când putem învăţa foarte bine de la aceşti oameni cum să mâncăm mai sănătos şi cum să căutăm adevărata cauză a problemelor. Îmi doresc ca pe viitor să abordaţi şi tema transplantului de microbiota, un subiect foarte interesant. Vă doresc mult succes în tot ceea ce faceţi şi multă putere de muncă. Avem nevoie de oameni dedicaţi, mai ales în aceste vremuri tulburi.”

Cu d-nul dr. Adrian Catinean am luat „contact” inainte de a ne vedea fizic si anume prin cartea dansului, Ma aflam intr-o perioada extrem de dificila cand ma confruntam cu o grava disbioza aparuta in urma unor cure succesive cu antibiotice, prescrise pt Helicobacter si cautam sa aflu o rezolvare. Dupa primele pagini citite, am vazut luminita de la capatul tunelului: se afla la clinica DIASAN. Abia cand am pasit in clinica am aflat ca de fapt am tras cu tunul in musca de pe perete, dar deja era tarziu si raul era deja instalat. Mi-am pus toata increderea in echipa DIASAN pt a-mi trata disbioza cu toate simptomele ei aferente pt ca alta posibilitate nu mai aveam si s-a dovedit a fi cea mai buna decizie pe care o puteam lua in acele momente. In cadrul consulatiei, i-am spus d-nului dr. ca am parcurs toate informatiile din carte si mi-a replicat ca sunt deja un pacient autodiagnosticat prin prisma cartii si chiar asa a si fost. ( Recomand cartea tuturor celor interesati de refacerea microflorei intestinale ). Trebuie sa recunosc ca intre timp am citit-o si a2-a oara si parca in mintea mea s-a facut si mai multa lumina. Am urmat absolut TOATE recomandarile echipei si prin prisma rezultatelor foarte bune obtinute cu ajutorul echpei DIASAN, o sa redau o lista cu cele mai intemeiate motive pt care sa va adresati centrului medical, condus de d-nul dr. Adrian Catinean, in problemele dvs. care vizeaza suferinte pe tubul digestiv:
1. Abordare integrala: pacientul se bucura de o abordare care vizeaza nu doar cauza medicala, ci si de un puternic aport nutritional care sa sustina tratamentul oferit de d-nul dr.
2. Suport informativ – echipa raspunde oricarei intrebari pertinente cu privire la tratament sau reactii care apar de pe urma lui.
3. Pune la dispozitie produse unice pe piata – am citit zeci de studii despre produsele MicrobiomeLabs ( cap de afis este evident Megasporebiotic ) si incep sa fie recomandate de cele mai de succes protocoale pentru combaterea bolilor autoimune si inflamatorii intestinale.
4. Monitorizare in timp util – echipa monitorizeaza parcursul pacientilor si ofera sprijin ori de cate ori este cazul.
5. O abordare noua a suferintelor intestinale pe care nu o intalnesti in medicina clasica.

RECOMAND cu caldura centrul Medical Diasan.

Va vad un om foarte dedicat problemelor reale ale intestinului, v-as asculta non-stop si mi-as dori sa vina si altii din urma, tineri, care sa continue acest proiect, cu refacerea florei intestinale. Mai nou si problemele emotionale sunt legate tot de intestin, dar nu prea vad un interes atat de mare in aceasta arie a medicinii din Romania. Bine ca mentinem in top vanzarile medicamentelor antidepresive si anti anxietate, cand putem invata foarte bine de la acesti oameni cum sa mancam mai sanatos si cum sa cautam adevarata cauza a problemelor. Imi doresc ca pe viitor sa abordati si tema transplantului de microbiota, un subiect foarte interesant. Va doresc mult succes in tot ceea ce faceti si multa putere de munca. Avem nevoie de oameni dedicati, mai ales in aceste vremuri tulburi.

Vreau   istorisesc povestea nemaipomenită a unei paciente de-a noastre, în vârstă de 54 de ani, diagnosticată în ianuarie 2018 cu Dibet Zaharat de tip 2 (hemoglobina glicata 8.9 % și glicemie 157 mg/dl), dar cunoscută și cu hipertensiune arterială (deși sub tratament, nu și-o putea ține sub control), hipercolesterolemie, hipertrigliceridemie, steatoză hepatică– pe scurt, toate elementele sindromului metabolic. Imediat ce a aflat diagnosticul de diabet zaharat, pacienta a refuzat  urmeze tratamentul cu antidiabetice orale prescris de medicul diabetolog și ni s-a adresat nouă, pentru a primi un regim alimentar special, care oferă șanse de reversibilitate a bolii. I-am propus doamnei această strategie inovativă de tratament, care include  intermitent fasting și anumite suplimente. Pacienta are meritul deosebit prin faptul  a respectat cu strictețe programul  timp de 6 luni de zile. Acest regim se bazează pe scăderea insulinei bazale, scăderea permanentă a valorilor glicemiei, dar și reglarea dezechilbrului hormonilor de foame și țietateMâncarea determină întotdeauna un răspuns hormonal în care sunt implicați cel puțîn 3 hormoni: insulină, ghrelina și leptina. Acești hormoni reglează foamea, țietatea și modul în care sunt folosite caloriile alimentare intrate în organism. După 6 luni, pacienta a reușit  slăbească 21.6 kg (de la 124.7 kg la 103.1 kg), iar hemoglobina glicata a ajuns la valoarea de 5.4 % (fiind in limite normale). De asemenea, valorile de tensiune au scăzut și s-au normalizat. Pacienta a reușit sa își normalizeze valorile glicemiei prin această strategie și sa reverseze efectele diabetului.

De 6 ani de zile, am suportat dureri de spate și stomac și am fost la diferiți medici pentru a afla care e cauza durerilor pe care le am. Nu s-a găsit niciodată cauza, mereu și mereu am primit tratament pentru simptomele pe care le aveam. După ce am născut-o pe fetiță mea, care acuma a împlinit un an de zile, durerile s-au accentuat și au devenit insuportabile. Am mers din nou la medic, la un reumatolog, am primit din nou că și tratament antiinflamatoare. Eram frustrata! Am ajuns la Centrul Medical Diasan pentru că aveam dureri de gât și stomac. Încă de la bun început medicul mi-a zis că toate problemele mele pornesc din intestin, că intestinul meu este permeabil (“leaky gut”), și că e posibil să am și probleme hepatice. Intestinul permeabil merge mana în mana cu probleme reumatice, digestive, tulburări tiroidiene. Toate aceste elemente se regăseau la mine. Desi eram sceptica la început, am încercat tratamentul care mi-a fost recomandat. Am început să fac ordine în stilul meu de viață și să aplic sfaturile primite de la medic, nutriționist și psiholog. După 6 luni de zile, rezultatele de la analize au ieșit foarte bune și am reușit să slăbesc 18 kg. Sunt foarte mulțumită de rezultate și le mulțumesc celor de la Diasan pentru ajutorul acordat!

„Am ajuns la medic cu o problema acuta și mi s-au oferit toate investigațiile și explicațiile necesare înainte de stabilirea terapiei. În plus, chiar la prima vizita mi s-a administrat medicație care să amelioreze starea de rău, plecând de la cabinet într-o stare considerabil mai buna. În plus, atitudinea extrem de deschisa și de calda a medicului cred că sunt calități esențiale oricărui bun terapeut, iar doctorul Adrian Catinean le poseda cu prisosință”.

Pacientă 41 ani

 

După ani de investigații și incertitudini legate de problemele mele de sănătate (scădere ponderala , balonare, gaze intestinale, intolerante alimentare), am reușit , împreună cu minunatul colectiv de la Diasan , să recâștig în scurt timp atât de prețioasă stare de bine. La Diasan am descoperit specialiști autentici devotați total profesiei dornici să ofere cu țoață priceperea lor soluții cu adevărat oportune simptomatologiei prezentate de pacient. Personal sunt extrem de incantat că am beneficiat de ultimele descoperiri din domeniul probioticelor și al nutriției , iar DIASAN a fost veriga lipsa din lanțul regăsirii SĂNĂTĂȚII !

Adrian (46 ani)

 

Consultațiile și recomandările primite din partea specialiștilor de la Diasan întăresc vechea zicala: ” suntem ceea ce mâncam”. Desi încercam de multa vreme să mănânc sănătos ceva nu se lega iar rezultatele nu erau cele pe care le așteptam. Problemele eau multiple: intolerante alimentare, balonare, oboseala, stări de anxietate. Urmând recomandările primite lucrurile s-au îmbunătățit și sper să continue să se îmbunătățească. Dieta recomandata a devenit stilul meu de viață!

M.S 42 ani

În urma cu 10 luni am primit o dieta care presupune un regim alimentar sănătos. De când am început să țin regimul cu strictețe, am ajuns să am un ten mult mai sănătos, să nu mai am incomfort provocat de mâncare, și să am mult mai multa energie că înainte. Am reușit să scap de dependenta de zahar, și de pofta constanta de fast-food. De asemenea am slăbit 10 kg. Regimul a fost făcut în așa fel încât să fie ușor de ținut și de adaptat în stilul meu de viață. Recomand cu încredere.

Anonim 

Diasan este locul în care sănătatea și confortul pacientului sunt primordiale; este locul în care,cu ajutorul domnișoarei dietetician Noemi Sofronie, am reușit, după ani de zile, să elimin problemele tenului cauzate de o alimentație nesănătoasă. În urma primei consultații am început să-mi fac ordine în alimentație, pe baza programului zilnic de masa, încercând să consum doar alimentele indicate. De asmenea, mi-a fost recomandat un supliment cu probiotice. La început am considerat că este un test pe care niciodată nu îl voi trece cu bine, însă odată cu trecerea timpului, a devenit un obicei bun de care sunt mandra și pe care vreau să-l păstrez țoață viață. O alimentație sănătoasă și potrivita organismului meu mi-a oprit apariția acneei în aproximativ o săptămână, iar efectele pozitive sunt de necrezut. În plus,la nivelul întregului corp simt o anumită ‘lejeritate’,mă simt mai ușoară și bineînțeles,mai sănătoasă! Recomand cu cea mai mare încredere Centrul Diasan!

Anonim 

De-a lungul anilor, m-am luptat cu kilogramele în plus, dar și cu dietele. Odată cu înaintarea în vârstă, mi-am dat seama că metabolismul meu funcționează mai lent. Faptul că am ajuns la un moment dat la 93 kg, lucru care îmi îngreună mobilitatea și mă simțeam balonata tot timpuil, aveam arsuri, hipertrensiune arterial și alte probleme de sănătate, m-a determinat să apelez la sfaturile unui nutriționist profesionist, domnișoară Sofronie Noemi. Este foarte important să știi cum și ce să mănânci. Dieta nu mi s-a părut foarte greu de urmat, desi a trebuit să fac schimbări în stilul meu de vata. Din noiembrie 2015 și până în septembrie 2016 am reușit să slăbesc 10 kg. De asemenea, tensiunea arteriala a scăzut, nu mai am reflux (arsuri), iar toate analizele mi-au ieșit în lmite normale. Sunt foarte mulțumită de progresul meu!

Tripon Iustina (60 ani)

Vă recomand cu încredere acest centru medical,după doua zile de tratament m-am simțit foarte bine.Când am mers ,mă simțeam foarte rău nu puteam să mănânc nimic,vomam din orice apoi mi s-a descoperit gastrita.Tratamentul a fost cel corect și domnul doctor Adrian Catinean e foarte amabil,poate cel mai bun doctor din câți am întâlnit.A avut răbdare și mi-a explicat tot ce aveam nevoie să știu,de la boală,cum evoluează dacă nu țîn regim,regim alimentar ,tratament,cred că a durat totul cam o ora.În schimb nu vă recomand MedStar și Medicala 3,jalnic la ambele

Mihaela

Vă recomand acest centru cu țoață inima!!!
Personalul este excepțional, foarte de ajutor și totul este la standarde înalte!!! Bravo!!! Multa sanatatesa mai ajutați pacienții!!
Multe mulțumiri Dsoare Mihaela Tulbure! Serviciul, promptitudinea și explicațiile au fost excepționale!!
Mult success în continuare!!

Anonim

Newsletter!

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu noutățile

Promitem că nu vom face niciodată spam! Consultă politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.