mnp_8837

Ecoendoscopie – Impactul asupra cancerului rectal

Tumorile rectale beneficiaza de o excelenta stadializare locala si o apreciere a implicarii ganglionare prin EUS rectal. Ecoendoscopia radial beneficiaza de un transductor de mici dimensiuni, flexibil care cu ajutorul balonului umplut cu apa, dar si a distensie hidrice a rectului ofera o interfata acustica mult superioara transductorilor transrectali rigizi.

mnp_8535

Ecoendoscopie – Impactul asupra cancerului pancreatic

Ecoendoscopia este metoda cea mai precisa de stadializare a cancerului pancreatic, in special in cazul tumorilor de mici dimensiuni, pe studii largi demonstrand sensibilitate >90%.

mnp_8831

Ecoendoscopia cu punctie fina aspirativa (FNA)

Punctia fina aspirativa (FNA) este cea mai importanta “unealta” diagnostica aditionala pe care o are la dispozitie ecoendoscopia. Cu ajutorul ei se pot obtine fragmete de tesut, care confirma prezenta (sau absenta) cancerului  intr-un anumit organ, invazia in sistemul ganglionar, precum si metastazele la distanta in alte organe.

het-bipolar-forceps-features

Premiera nationala! Tratament hemoroizi- metoda revolutionara HET-Bipolar!

Dragi vizitatori ai site-ului diasan.ro, CM Diasan Cluj rămâne primul şi singurul centru medical din Româniacare a implementat şi foloseşte tehnica de tratament revoluţionară non-chirurgicală a hemoroizilor interni, HET-Bipolar (Covidian).

Newsletter!

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu noutățile

Promitem că nu vom face niciodată spam! Consultă politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.