Oops...
If you want to use the PHP function "add_revslider" in your code please make sure to activate "Include RevSlider libraries globally" and/or add the current page to the "Pages to include RevSlider libraries" option in the "Global Settings" of Slider Revolution.

Centrul Medical Diasan

Centru de excelenta in Gastroenterologie, Medicina Interna, Reumatologie, Cardiologie si Nutritie

Gastroenterologie

Gastroenterologia se ocupă cu tratarea bolilor tubului digestiv și ale organelor anexe. Afecțiunile pe care le tratează gastroenterologia sunt: ulcerul, refluxul esofagian, diareea, constipația, colecistita, cancerul gastric, boala Crohn, pancreatita, dar și altele.

Proctologie

Proctologia este o ramură a medicinii care se ocupă cu afecțiuni ale rectului și ale anusului. Afecțiunile proctologice pot fi: boala hemoroidală, fisuri anale, constipația cronică, incontinența anală sau fistule perianale.

Ecoendoscopia

Oferă modalitatea de examinare pe viu a unui organ cavitar sau tubular. Este folosită în scop diagnostic, pentru precizarea originii sau localizării unei afecțiuni și a naturii acesteia.

Reumatologie

Studiază afecțiunile reumatice. Această ramură a medicine se ocupă cu depistarea, diagnosticarea, tratarea și recuperarea bolnavilor cu suferințe non-chirurgicale ale aparatului locomotor.

Medici Specialiști

Echipa de medici de la Centrul Medical Diasan are o vastă experiență în medicina internă, bazată pe un înalt nivel de pregătire și tehnologie medicală.

Poza nr 6

Dr. Adrian Cătinean

Medic primar interne si specialist gastroenterologie
Doctor in medicina
Sef de Lucrari UMF „Iuliu Hatieganu”
Director Centru Medical Diasan

photo 5

Mihaela Tulbure

Psiholog

Facultatea de Psihologie și Științe ale Educație, Universitatea Babeș-Bolyai

noemi

Noemi-Lorence Sofronie

Nutriționist-dietetician

Facultatea de Nutritie si Dietetica-UMF Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca

Sfaturi medicale

Echipa medicală Diasan, alcătuită din medici specialiști cu o vastă experiență în domeniul medical,
vă ajută cu sfaturi utile pentru depistarea, prevenirea și tratarea anumitor afecțiuni.

Director „Centrul Medical Diasan” – Dr. Adrian Catinean

Medic primar interne si specialist gastroenterologie / Doctor in medicina / Sef de Lucrari UMF „Iuliu Hatieganu” / Director Centru Medical Diasan

poza-nr-6

Absolvent la UMF” Iuliu Hatieganu” si apoi format in anii rezidentiatului de medicina interna si apoi gastroenterologie in cea mai veche si prestigioasa clinica a universtitatii de medicina clujene – Clinica Medicala I

 de unde a plecat in intemeietorul scolii Prof.dr. Iuliu Hatieganu. A urmat apoi an de an, timp de peste un deceniu, stagii de pregatire in gastroenterologie, motilitate digestive, boli inflamatorii intestinale, hepatologie, endoscopie terapeutica si ecoendoscopie in spitale de prestigiu din SUA si Europa.

Datorita formarii si efortului financiar investitional, CM DIASAN a devenit in 2006 primul centru de ecoendoscopie privata din Romania, acumuland in toti acesti ani care au trecut o experinta vasta in peste 1000 de cazuri in ceea ce priveste stadializarea tumorilor esofagine, gastrice, pancreatice, recto- sigmoidiene, dar si in patologia litiazica si tumorala biliara.

Aflandu-se permanent in avangarda metodelor de diagnostic si tratament – CM DIASAN a introdus in premiera in Romania tratamentul non-chirurgical al hemoroizilor cu metoda HET-Bipolar si dispune de un laborator unic de explorari digestive functionale – manometrie, impedanta, pH-metrie cu care se pot explora spre exemplu – tulburarile de inghitit, constipatia si functia sfincterului anal.

Este membru al Societatii Romane de Gastroenterologie si Hepatologie, Societatii Romane de Endoscopie, Membru fondator al Societatii Romane de Ecoendoscopie si al Societatii Romane de Coloproctologie.

Director al Conferintei “ Transylvania GI Oncology” si al Asociatiei Non-profit Centrul Multidisciplinar pentru Cancer si Boli Degenerative”

close

Newsletter!

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu noutățile

Promitem că nu vom face niciodată spam! Consultă politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.